Marketing i Web dizajn

Kod nas možete dobiti kompletnu online marketing strategiju za potrebe vaše kompanije. Pomoći ćemo vam u pronalaženju pravih načina uključivanja interneta u kanale  komunikacije. Kombinovaćemo za vas i prema vašim potrebama marketing aktivnosti kako bi vaše poslovanje podigli na viši nivo i postavili ga daleko ispred konkurencije. Živimo u razdoblju kada kupci nisu više ograničeni na kupovinu u radnjama već razgledaju i informišu se putem različitih online i offline kanala. Zato je jako bitno shvatiti važnost ovih elemenata u vašem tržišnom i marketingškom nastupu.

 1. Brendiranje
Brendiranje je jedan od najznačajnijih aspekata razvoja bilo koje kompanije. Brendiranjem povećavate vrednost vašeg poslovanja i njegovu konkurentsku prednost. Svi elementi brenda (logo, web stranica, pakovanje proizvoda, promotivni materijal itd...) podjednako su važni u stvaranju brenda, zato se naš tim u potpunosti posvećuje svakom od njih prilikom kreiranja.

 2. Web dizajn
Vaša web stranica je vaš najznačajniji predstavnik na jednom od najrelevantnijih medija današnjice. Naš tim talentovanih dizajnera i iskusnih programera koristi kombinaciju kvalitetnog grafičkog dizajna i savremenih programa prilikom kreiranja dinamičnih i efikasnih web lokacija. Svaki naš sajt jedinstven je i lak za korišćenje, pravljen isključivo za potrebe pojedinačnog klijenta. Naš cilj nije samo da vašoj kompaniji pružimo superioran identitet već  primarno vodimo računa o potrebama korisnika te nastojimo da naše web prezentacije budu brze i lake za korišćenje.

 3. Društvene mreže
Pojavom duštvenih mreža, njihovim brzim rastom promenio se i način komunikacije odnosno način kojim se obraća ciljnom tržištu. Marketing programi usmeravaju svoje ciljeve tako da sadržajem, porukom i dizajnom zainteresuju što veći broj korisnika.
Prednosti marketinga na društvenim režama su mnogobrojne. U veoma kratkom roku možete dobiti povratne informacije o proizvodima i uslugama u realnom vremenu i tako obuhvatiti specifične ciljne grupe. Društvene mreže omogućuju primenu marketinga preporuke, kreiranje i proveru ideja, unapređenje odnosa sa kupcima, razvoj novih proizvoda, povećanje prepoznatljivosti brenda, jačanje lojalnosti i poverenje kupaca.

 4. Content marketing
Ova vrsta marketinga za cilj ima kreiranje i distribuciju adekvatnog sadržaja koji treba da privuče i zadrži jasno definisanu ciljnu grupu potrošača. Fokusiran prvenstveno na uspostavljanje dugotrajne komunikacije sa korisnicima tako da kroz lojalnost i poverenje na kraju ostvari i prodajne rezultate.
Njegove prednosti su privlačenje pažnje relevantnim sadržajem i neograničeni sistem kanala plasiranja istog. Kod ovog pristupa naš tim se bavi istraživanjem korisnika, određivanjem ciljnih grupa pa najzad i preciznim dosezanjem do njih.
Dobro kreirani sadržaji korisnici sami traže, zatim ga dele ili komentarišu sa istomišljenicima. Iz njih mogu da se informišu, dobiju koristan savet i ponešto nauče. Za kontinuirano plasiranje ovakvih sadržaja potrošači uzvraćaju kupovinom i osećanjem lojalnosti prema brendu.

 5.Oglašavanje na pretraživačima
Online oglašavanje u našoj zemlji, u proteklih nekoliko godina beleži sve veću popularnost. U prilog tome ide činjenica da veliki procenat ljudi koji donosi odluke o kupovini, provodi veliki deo vremena u nekoj aktivnosti vezanoj za internet. Postavljanje web stranice predstavlja samo prvi korak ka postizanju vaših ciljeva. Da bi do cilja stigli neophodno je da ciljna grupa potrošača sazna da vaša web lokacija postoji na internetu.
Profesionalno vođenje kampanje našeg tima rezultiraće porastom broja posetioca baš u trenutku kada tragaju za proizvodom ili uslugom koju nudite, samim tim povećaće se mogućnosti da isti kupe vaš proizvod ili uslugu.

 6. Multi-channel marketing
Multi-channel marketing se odnosi na praksu pri kojoj kompanije komuniciraju sa korisnicima preko više kanala i zasniva se na činjenici da potrošači imaju više izbora nego ikada u pogledu dobijanja informacija o proizvodima. Širenje dostupnih kanala kao što su društvene i mobilne mreže izazvalo je da marketing poveća svoje aktivnosti na istim.


Objedinjenjem svih vidova online marketinga, naš tim zagarantovaće bolje rezultate vaše delatnosti. Analiziraćemo vaše trenutno online prisustvo i stvoriti brend dosledan i vredan vašeg poslovanja.
Ako vam je potreban potpuno novi korporativni identitet, tu smo da kroz redizajn logoa i kroz jedinstvenu marketing strategiju stvorimo korisnicima bolju sliku o vama.
Da biste saznali više o tome kako najbolje iskoristiti mogućnosti digitalnog marketinga kontaktirajte nas već sada.