Naša priča

 

Angerona je istaknuta kompanija u oblasti spoljnog oglašavanja na tržištu Srbije čija objedinjena ponuda podrazumeva marketinški program širokog spektra, kao pružalac outdoor usluga, sa svojom mrežom i portfoliom koji prvenstveno uključuje reklamne panoe-billborde u Braničevskom i Podunavskom okrugu.

Nastali smo u dinamičnom okruženju industrije spoljnog oglašavanja koja nas je privukla svojom energijom i okrenutošću budućnosti. Od tada smo puno porasli ali sa nesmanjenim entuzijazmom, rame uz rame sa oglašivačima i poslovnim partnerima, aktivno doprinosimo stvaranju i uobličavanju javnog prostora u kome živimo i u kome se odvija konstruktivni kreativni dijalog.

Uspešno kreiramo, plasiramo i realizujemo reklamne kampanje, bilo da se radi o malim, srednjim, ili velikim preduzećima. Uz razgovor sa našim marketing timom, doći ćete do idealnih idejnih rešenja za Vašu kampanju, koja će Vam pomoći da uštedite svoje vreme, trud i novac.

Imali smo jasnu viziju i ciljive koje treba dostići, i kako su se nizale godine iskustva, postali smo marketing GUERRILLE u pripremi, realizaciji i dostignućima u oblasti advertizinga, što žargonski znači „velike ideje za male novčanike“. Dobro zamisljena gerila-marketing-akcija je kreativna, hrabra i malo bezobrazna, glasna i pobunjenička, idealno bi bilo spektakularna. O njima se priča, izazivaju emocije i duze ostaju u secanju od konvencionalne reklame.

Tokom dugog niza godina postojanja, kreirali smo efektivne, prepoznatljive, i upečatljive marketing strategije, koje su uvek nalazile put do ciljane publike. Kao i u životu, u oglašavanju je od presudnog značaja da u svakom trenutku znate šta je to što želite da postignete, a naš tim je tu, da Vam pomogne u pronalaženju najboljeg načina da do tog cilja dođete.
Kako bi uspele da prežive na tržištu  kompanije moraju da se fokusiraju na unutrašnje resurse, odnosno na povećanje operativne efikasnosti. Da bi odgovorili na sve zahteve korisnika, koji ponekad mogu biti jako kratki, efikasnost u poslovanju mora postojati, a mi smo je postigli zahvaljujuči timu koji dug niz godina radi zajedno.
Glavni resurs današnjice jeste upravo znanje. Ispratiti novine koje se dešavaju svakog trenutka je samo po sebi uspeh, ali tim Angerone se ne zaustavlja na tome jer posedovanje znanja ne znači mnogo, važno je kako se ono koristi, a mi ga koristimo za unapređenje poslovanja naših klijenata.
Kvalitet je glavni cilj kojem težimo. Najbolji pokazatelj uspešnosti i kvaliteta jedne firme svakako jesu pozitivni utisci klijenata. Da smo mi uspeli da pridobijemo poverenje naših korisnika svedoče brojne reference. Ne verujete? Kontaktirajte nas i uverite se sami.