Prodaja LED ekrana
Ako Vam je potreban reklamni ekran koji želite da postavite napolju ili Vam je potreban ekran za unutrašnje reklamiranje, naš tim će Vam izaći u susret i na profesionalan način ćemo doći do najboljeg mogućeg rešenja uz pružanje tehničke podrške na najvišem mogućem nivou.

Glavne prednosti naših LED ekrana su izrazito jednostavna montaža na bilo kojoj površini i održavanje. U potpunosti su zaštićeni od svih vremenskih uslova. Savršen balans između pristupačne cene i visokog kvaliteta omogućiće Vam brz povrat uloženog novca i dug radni vek kupljene opreme.Novac koji je uložen u LED ekrane se po pravilu veoma brzo vraća a celokupan vizuelni doživljaj postavlja na mnogo viši nivo.

Angeronin tim je tu da Vam pruži kompletnu logistiku od idejnog rešenja,izrade statičkog projekta i konstrukcije do puštanja sistema u rad po sistemu ključ u ruke.

Reklamni LED Ekrani za spoljno oglašavanje (OUTDOOR FULL COLOR)
LED ekrani predstavljaju budućnost reklamiranja.Svi moderni gradovi sveta su već uveliko zamenili statične bilborde novom LED tehnologijom koja pruža beskonačno velike mogućnosti reklamiranja i informisanja. Pronašli su veliku primenu na gradskim trgovima, sajmovima, reklamnim bilbordima, aerodromima, na svim mestima gde postoji veća frekventnost prolaznika.
ReklamniLED displeji (led ekrani) su idealno rešenje ukoliko Vam je potrebna originalna reklama koja nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Zahvaljujući LED displejima Vaša marketinška kampanja dobija potpuno novu dimenziju, i izdvaja Vas od konkurencije. LED ekrani se lako kontrolišu uz pomoć media servera koji omogućava savršenu kontrolu i obezbeđuje najbolji kvalitet sadržaja koji emitujete na ekranu.

Reklamni LED Ekrani za unutrašnje prostore (INDOOR FULL COLOR)
Pored zastupljenosti LED displeja za spoljno oglašavanje u svetu je već uveliko postalo standard I unutrašnje brendiranje prodajnih objekata, sve u cilju što većeg animiranja potencijalnih kupaca.Gotovo je nemoguće proći ni jednom većom ulicom u nekoj od svetskih metropola a da Vas u svakom izlogu ne animira LED displej sa nekom akcijskom ponudom. Pored unutrašnjih izloga primena može biti I u vidu reklamnih totema koji mogu služiti za razne reklamne poruke, akcije ili virtuelne vodiče u zavisnosti od delatnosti  Vaše kompanije. Takođe displeji mogu biti raznih dimenzija , rezolucija I oblika u zavisnosti od Vaših potreba a takođe se mogu izrađivati po meri Vašeg poslovnog prostora. Naš tim izlazi na željenu lokaciju I daje Vam predloge I idejno rešenje za montažu displeja uz svu potrebnu tehničku podršku.

Sportski LED ekrani, u boji, jedna ili dve boje(Full color,Single Color And Two Color)
Danas LED ekrani imaju ogromnu primenu na svim sportskim dešavanjima, svuda u svetu, bilo na stadionu, ili u dvorani.I u Srbiji se sve više koriste i gotovo je nemoguće zamisliti veći sportski događaj bez njih.Sportski led ekrani postali su standard zbog jasne potrebe da se gledaoci blagovremeno obaveste o svim dešavanjima i promenama na terenu. LED ekran veoma jednostavno moze da se poveže sa režijom na stadionu, ili sa televizijskim prenosom čime se publici omogućava da pogleda usporeni snimak nekog važnog sportskog trenutka.
Na pauzama se može iskoristi u marketinške svrhe, te da se prikaže bilo kakav video sadržaj. Reklamni panoi koji se nalaze na obodima terena su zamenjeni LED ekranima koji daju  mnogo dinamičniju i zanimljiviju reklamu. Ekrani koji se koriste u reklamne svrhe na stadionima su zaštićeni od mehaničkog udarca, pa tako lopta ili bilo koji drugi predmet te vrste ne može da ošteti LED diode.U zavisnosti od Vaše potrebe ekrani koji se koriste na sportskim dešavanjima mogu imati različitu veličinu i oblik.

Led ekrani (reklame) u jednoj ili dve boje(Single Color And Two Color)
Ovi ekrani imaju najširu primenu jer mogu biti i malih dimenzijama a kada uzmemo u obzir da je u samo jednoj boji i cena im je znatno niža. Uglavnom ih koriste Menjačnice,benziske pumpe,apoteke…. U svetu gotovo da su u potpunosti zamenili neonske svetleće reklame jer su dinamičnije i može se pored naziva firme svakodnevno menjati i ponuda čime se privlači pažnja kupaca.

Led ekrani u saobraćaju
Ovaj tip ekrana nalazi primenu za kontrolu saobraćaja u vidu saobraćajnih znakova, na prvom mestu za informacije na putevima kao i za obeležavanje pešačkih prelaza i postavljanje samih saobraćajnih znakova . Oni su uočljiviji i puno doprinose bezbednosti u saobraćaju.