×
Blog
05.10.2019

, , ,

Angerona u medijima

Objavljen text o završenim radovima u sportskom centru "Topolica" u Baru u kome Angerona zauzima mesto u projektovanju i instaliranju najsavremenijih Media Cube i semafor sistema. (Obajvljujemo text u celosti)

Završeni radovi u Sportskoj dvorani „Topolica“

1re600

U Sportskoj dvorani „Topolica“ završena su dva velika projekta: radovi na instaliranju najsavremenijeg video sistema i radovi na adaptaciji svlačionica, sudijskih i pomoćnih prostorija. Oba izuzetno značajna projekta, ne samo za Sportsko –rekreativni centar, već i za sve ljubitelje sporta i sportiste, ne bi bila realizovana bez podrške i finansijske pomoći donatora, vlasnika Košarkaškog kluba “Mornar” gospodina Đorđija Pavićevića.

Ovi projekti su dio strateškog pristupa u pozicioniranju Sportske dvorane “Topolica” kao jedne od najboljih sportskih dvorana u Crnoj Gori. Projekat adaptacije svlačionica, pomoćnih i prostorija za sudije je investicija vrijedna oko 60.000 eura čiji je cilj ispunjavanje najvisočijih međunarodnih standarda. Projekat novog audio-vizuelnog sistema sa media cube-om pruža savremeni i bolji doživljaj, a uz media cube koji je postavljen iznad centra terena, postavljen je i novi led semafor, koji dozvoljava mnogo bolji pregled rezultata. Investicija je vrijedna oko 55.000 eura i svojom modernom tehnologijom i opremom kompletni ugodjaj posjetioca Sportske dvorane doveden je do maksimuma.

Sportsko-rekreativni centar Bar je u novu takmičarsku sezonu ušao spreman za nove pobjede sa naboljim infrastrukturnim uslovima i audio-vizuelnom opremom.

Aktivnosti projektovanja adaptacije svlačionica realizovao je arhitektonski biro iz Bara doo “Basketing”, dok je radove izvodila “ETG Grupa” iz Podgorice. Aktivnost projektovanja i instaliranja novih semafora i video cube-a realizovala je kompanija “Angerona” iz Požarevca.

(izvor:  http://topolica.me/index.php/item/1184-zavrseni-radovi-u-sportskoj-dvorani-topolica)

×

Lista bilborda

Lista želja je prazna

Vaše pitanje u vezi bilborda je poslato.

Potrudićemo se da Vam odgovorimo u najkraćem mogućem roku.