×
Led Factory about image

Prodaja LED bilborda

Sa višedecenijskim iskustvom, lideri smo u prodaji LED ekrana. Naši LED ekrani se izuzetno jednostavno montiraju, njjihovo održavanje je veoma lako I u potpunosti su zaštićeni od svih vremenskih uslova. Sve komponente koje prodajemo su u A klasi, testirane I standardizovane.  Led panele uvek imamo na stanju I možemo ih isporučiti u roku od dva dana.

Dajemo savršen balans između pristupačne cene I visokog kvaliteta I time vam omogućavamo brz povrat uloženog novca I dug radni vek kupljene opreme. Novac koji je uložen u LED ekrane se po pravilu veoma brzo vraća a celokupan vizuelni doživljaj postavlja na mnogo viši nivo.

Nakon što donesete odluku o kupovini LED ekrana od nas, dajemo vam predloge I idejno rešenje za montažu led bilborda uz svu potrebnu tehničku podršku.

Led ekrane koji su kupljeni od nas uvek možemo uvrstiti u našu mrežu LED bilborda I time vam omogućiti dodatni profit. (https://www.angerona.rs/iznajmljivanje-bilborda/led ).

U zavisnosti od pozicije na kojoj se led  bilbord montira, rezolucije ekrana i tipa montaže, dolazimo do najboljih varijanti za vas. U daljem tekstu  navodimo neke od osnovnih podela I karakteristika led ekrana, kako bi zajedno došli do onog koji vama odgovara.

INDOOR ( UNUTRAŠNJI )  I OUTDOOR ( SPOLJAŠNJI) LED EKRANI

Razlika između ova dva tipa  je u zaštiti IP65 I IP54 koju  ekrani za spoljašnju upotrebu poseduju (izgrađeni su od antikorozivnih, vodootpornih,materijala otpornih na udarce I apsolutno su zaštićeni od prodora prašine), dok je unutrašnji led ekrani nemaju IP34.

Spoljašnji ekrani imaju I veći brightness ( osvetljaj diode) u odnosu na unutrašnje, zbog kontrasta koji stvara sunčeva svetlost. Naravno, sam osvetljaj uvek možemo prilagoditi dobu dana I samom položaju led ekrana, pa time dobijate dodatnu uštedu što se potrošnje struje tiče, ali produžavate I sam životni vek led bilborda.

U proređenju sa klasičnim bilbordima outdoor LED bilbordi I indoor LED ekrani imaju prednost jer se sadržaj na njima može veoma brzo I precizno ažurirati. Administrator može u bilo kom trenutku ažurirati ili  promeniti reklamni sadržaj. Više je kreativnih opcija za oglašavanje, samim tim će reklamni oglas biti privlačniji. Privlačniji oglas će privući  pažnju potencijalnih klijenata, što I jeste krajnji cilj. Ovaj vid oglašavanja štedi energiju I čuva životnu sredinu.

U odnosu na tip diode razlikujemo  SMD I DIP varijantu.

-    U DIP modulu se tri osnovne boje ( zelena, plava i crvena) nalaze zasebno, svaka raspoređena u posebnu diodu.

ip65

-    U SMD modulu se sve tri boje ( zelena, plava I crvena)  nalaze u jednoj kapsuli.

Tehnološki napredak odigrao je glavnu ulogu u smanjenju razlika u cenama između DIP I SMD varijante modula. SMD moduli su bolji jer manji pikseli obezbeđuju jaču boju I daju neverovatan kvalitet tekstova I oštrinu slika, dok DIP moduli imaju jači osvetljaj I duži vek trajanja, ali im je zato slika lošijeg kvaliteta u odnosu na SMD.

U zavisnosti od toga da li su LED ekrani – bilbordi predviđeni da stoje duži vremenski period na određenoj poziciji, ili su predviđeni za čestu montažu-demontažu razlikujemo led ekrane sa fiksnom i led ekrane sa mobilnom instalacijom.

LED EKRANI SA FIKSNOM INSTALACIJOM

Led ekrani sa fiksnom instalacijom ili LED bilbordi su u stvari promoteri masovne komunikacije na mestima gde ima puno javnosti kao što su trgovi, ulice, arene, aerodromi, stanice, stadioni, sajmovi, izložbe itd. Imaju odličan vizuelni uticaj, a svojom velikom prilagodljivošću mogu se koristiti za najrazličitije upotrebe i prilagođavati se svakoj situaciji,  mestu ugradnje i svakom zahtevu kupca. Pogodni su za montiranje na svakom mestu, a izloženosti ekstremnim vremenskim uslovima kao što su sunce, kiša, sneg, visoke i niske temperature, ne narušavaju vizuelni efekat, kao ni kvalitet slike.

Kao takvi, naši LED bilbordi su idealni alat dizajniran za komunikaciju sa javnošću.

Korišćenjem najmodernije tehnologije, naši LED bilbordi vam omogućavaju da gledate slike, tekstove i video zapise koji se čuvaju, ili prenose u realnom vremenu baš kao na monitoru računara.

Upravljanje sadržaja na led bilbordu može se vršiti daljinskim putem, preko Internet kabla ili WiFi-ja, što vam omogućava da informišete korisnike o novostima, vremenu, temperaturi itd.

Naši LED bilbordi su idealno rešenje da klasično statično oglašavanje zamenite digitalnim i dinamičnim.

LED EKRANI SA MOBILNOM INSTALACIJOM

Ovi LED ekrani su u stvari prenosivi, namenjeni za iznajmljivanje. Led ekrani sa fiksnom instalacijom se uglavnom koriste kao  bilbordi, dok se led ekrani sa mobilnom instalacijom, ili prenosivi led ekrani, koriste uglavnom za događaje koji se dešavaju uživo kao što su scenski nastupi, koncerti,veliki događaji. Naša linija LED ekrana za iznajmljivanje je posebnog dizajna, odlikuje se veoma tankim led modulima, zahvaljujući kojima je omogućeno veoma lako montiranje na jednostavan i brz način.

Njihova težina i poseban sklop omogućavaju upotrebu u različite svrhe, a sofisticiran sistem mehaničkog spajanja omogućava veoma laku montažu i stvaranje ekrana bilo koje veličine.

Njihova mala težina i kutija napravljena od livenog aluminijuma prednost je ovog proizvoda koji omogućava montiranje na veoma jednostavnim i laganim konstrukcijama, što značajno smanjuje troškove transporta i montaže.

Zašto su ovi LED ekrani favorizovani u odnosu na druge prikaze videa? Jednostavno je. Prenosivi LED ekrani se savršeno uklapaju kao pozadina pozornice na koncertima, ili na vančanjima umesto projektora, na konferencijama, ili u klubovima i diskotekama i time događaju daju jednu luksuzniju i prefinjeniju notu.

Ugrađuju se veoma lako. U osnovi postoje tri načina da se to uradi. Može da se montira tako što će se zakačiti za držače, tj brave koje će ih držati na željenom mestu, i praktično visiti u vazduhu. Naravno, uvek treba proračunati i silu vetra zbog sigurnosti. Mogu se montirati na zidnu površinu, za koju vam je potrebna konstrukcija ili ram, i pritom treba voditi računa da ukupna težina LED ekrana i konstrukcije ne bude teža od maksimalne težine koju zid može podneti. I treća varijanta je da LED ekran stoji na podu na obezbeđenom postolju.

×

Lista bilborda

Lista želja je prazna

Vaše pitanje u vezi bilborda je poslato.

Potrudićemo se da Vam odgovorimo u najkraćem mogućem roku.